Followers

Thursday, May 5, 2011

CUTI BAKAL TIBA

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

setelah 3 bulan menyepi dari dunia blogging, hari ni kawan saje-saje tergatal tangan nak update..setelah di sound  oleh fikrman uitm kat fb..hah baru perasan ekk..

Perkembangan terbaru kawan?

sekarang kawan dalam exam mood lagi..tinggal 3 paper tinggal..management,entrepeneuor dengan meat and seafood technology (subjek major)..

insyaallah 17 mei ni kawan terbang balik johor..

rilek-rilek rumah jap..pas tu 21 mei insyaallahutaala ke markaz s.ptaling..

untuk jalan-jalan sekitar KL..ceh mane ade..untuk kluar la kan..

da isi borang tafakud??

dah..kawan da jumpe syura markaz K.K  ni ha 2 minggu lepas..

mulenye azam nak pulun 4 bulan sampai september..tp mungkin bukan kali ni..cuti kami tak cukup compare dengan member-member UKM,USM ..dyorang alhamdulillah da dekat markaz sekarang..flight mungkin esok luse..

bersame rudaini food science (ex smap kajang) semase fist year (x de motif gamba ni)
tak pe..kawan azam negare jiran insyaallah..ade masa 2013 barula kawan ke indopak sane..

hurm,mase cepat berlalu..sekang da sem 4..sem depan sem 5 da third year..insyaallah cari junior baru !hah!

kepada kalian yg juge pelajar ipt yg tak de ape-ape nak buat time cuti 4 bulan panjang ni..make cari-carilah kerja..kerja-kerja yang bermanfaat,,jangan habiskan beras negare je kat umah..ok.salam. jumpe lagi...

dari kawan,

misbahulmunir..
kota kinabalu sabah..
6 mei 2011..11.38 pagi.

p/s: walaupun blogkawan da bersawang abes,tp follower tetap bertambah..korang ni memang la..tak yah la follow kalo cam ni..hehe..

ha lagi satu,kepada muslimat-muslimat or masturat-masturat di luar sane yg byk menyuruh kawan update blog ni utk membaca artikel2 menarik. .lupekan saje lah..korang gi la kat blog-blog hebat cam keretamyat ke,blogserius ke..heh..or kalo ske sangat ngan politik...ermmmm...






ko carilah sendiri!

5 comments:

Anak Pendang Sekeluarga said...

tulis je,yg penting usaha kita bukan disini,tulisan ini berbentuk infradi...

- - said...

ya, tulis saja. menulis untuk tuntutan reader memang payah jugak. jadi tulis bila rasa mahu;

misbah sobah said...

hehe..ye lah..i'll try..

n0vemBer zuLu said...

slmt exam n slmt bercuti n slmt menjelajah tmpt baru.

;)

penchacaiz said...

tn, fikirman2 uitm skg tgh sibuk usuli...mne ade mse kt fb...

isk3(doakn sy...byk main)

ucapan sambil lewa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails