Followers

Monday, November 22, 2010

BILA SUDAH HABIS EXAM,,,APE LAGI TUNGGU??

SALAM semua..
alhamdulillah kawan tinggal satu paper je lagi (marketing) untuk dijawab pada exam sem 3 ni..

marketing ni just subjek minor buat kawan..major food technology..maybe dia ade kesinambungan antara business dan bidang pemakanan ni so thats why pihak sekolah buat macam tu..

insyaallah sabtu ni kawan akan ke masjid pekan menggatal..(markaz usaha dakwah bagi KK)..bayan hidayat (penerangan dan nasihat-nasihat sebelum keluar di jalan Allah) dan diserapkan pada jemaah-jemaah yang sedang bergerak..(owh ye baru-baru ni ade 10 jemaah dikeluarkan semasa cuti sekolah)..

plan nak kuar 40 hari mungkin tak tercapai dek kerana cuti semester yang tak begitu panjang..apatah lagi nak lepas 40 hari..




dan bila dimesyuaratkan bulan 5 nanti kawan dapat 40 hari insyaallah..keluar semenajung pulak..cuti pon lame ..nak 3-4 bulan kot..tengokla manala taw kawan henjut 4 bulan terus..huhu..insyaallah..amin..


2 comments:

penchacaiz said...

amin ya Allah...
mohon doa dpd tuan.

Anonymous said...

bgus bah ko nie.. =))
Alhamdulillah..

ucapan sambil lewa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails