Followers

Wednesday, October 6, 2010

BEST KE BERBAHAS?

Salam semua..semakin malas nampaknya kawan update menatang blog nih..ye la kot sejak masuk tahun 2 ni ade je bende yang sibuk..pendek kate taun 1 dulu pon tak macam nih..

cume kelmarin kawan terkejut la sikit kan..bila tengok kat c-box yg di attached,ade la somethings komen-komen dari mahasiswa dinamik ni ngan seorang lawannye..kire buku bertemu ruas lah ni..memang adat la kan,da name pon mahasiswa dinamik,kompem la nak komen ape-ape yang x betol bagi ideologi dia..nak perbahasan ilmiah la,itu lah..adui..

ikut pengalaman memang la bila mana sesorang tu bila mahu berjinak dalam sesuatu usaha agama,dia akan rasa cepat nak komen or tak puas hati dengan someone yang bagi mereka silap dalam landasan agama ini..so,pancung berlaku di situ..

jadi kawan pon sebenarnye malas nak layan muke-muke ni..sebab 'perbahasan ilmiah' or perdebatan internet ni memang penipu..kite bole jadi bagus dalam tenet,tapi cam haram bila kat luar..lebih kurang macam tu la kan..


Selawatlah ke atas Nabi...

kepada mereke-mereke yang just pandai komen utk argue,tak salah..yang salah bila ko perasan bajet bagus...macam ilmu penuh di dada...ayat tu cantik la sikit..

kepada lawan 'mereke-mereke yang pandai komen',yang ko layan bawak ape,ko pon bole jadik tolol..

in conclusion,baik aku remove c-box..

ucapan sambil lewa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails